csapatépítő lapos2

Kell egy csapat!

A csapatmunka, az összetartozás érzése fontos szerepet játszik egy cég sikerességében. Mi segítünk ebben!

Fontos a munkatársak szaktudása és felkészültsége, de mindez semmit sem ér, ha a csapat nem tud megfelelően együtt dolgozni és egymás hatékonyságát sem tudják kellően erősíteni. A hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítő tréning során csapattá kovácsolódnak és egymást támogatva, kreatívan, jó hangulatban tevékenykednek.

A csapatépítő program trénerei:

sm bercsenyi

Csapatépítő programunk az egyén és csapat együttes fejlődésére fókuszál. A különböző gyakorlatok, helyzetek alkalmazásával érhetjük el a résztvevők egymás közötti kommunikációjának és együttműködésének fejlesztését. Csapatépítő programunkat a cég igényeihez, a munkatársak összetételéhez és az időjáráshoz igazítjuk. Ezek függvényében outdoor, indoor és élmény programokat kínálunk.

       FEHÉR csomag

Időtartam: 6 óra

Tartalom: Jégtörő gyakorlat – Együttműködésre épített gyakorlatok – Kreatív foglalkozás, mely magába foglalja egy tetszőlegesen kiválasztott kávéscsésze, bögre, müzlistál, tányér festését.

A csomag ára: 6000 Ft / fő

       KÉK csomag

Időtartam: 8 óra

Tartalom: Jégtörő gyakorlat – Együttműködésre épített gyakorlatok – Kreatív foglalkozás, mely magába foglalja egy tetszőlegesen kiválasztott kávéscsésze, bögre, müzlistál, tányér festését, illetve egyéni korongozásokat

A csomag ára: 8000 Ft / fő

        SZIVÁRVÁNY csomag

Időtartam: 6 + 6 óra – ottalvással

Tartalom: Jégtörő gyakorlat – Együttműködésre épített gyakorlatok – Esti extra program – Kreatív foglalkozás, mely magába foglalja egy tetszőlegesen kiválasztott kávéscsésze, bögre, müzlistál, tányér festését, illetve egyéni korongozásokat.

Szállás biztosítása a helyszínen.

A csomag ára: 12.000 Ft / fő

Címünk: 3077 Mátraverebély, Vasút út 104.   info@keramiastudio.hu, kezmuvesturizmus@gmail.com, vagy a 70/3881859-es telefonszámon. Aktuális információk a  Facebook felületünkön!

Egyéb programjaink:

Kreatív kuckózás
Csajos hétvége
Rendhagyó szülinap
Anya-lánya nap